Kinnekulleträffen 2019

Kinnekulleträffen 2019 - STM #4
En trollingträff som bidrar med smolt till Vänern
Yamaha Trolling Cup + Kinnekulle SALMON Showdown
12/13/14 april, 2019 - Hönsäters hamn 58 38N 13 26O
Kinnekulle, Kinneviken och hela Vänern väntar...


Nyhet!!!

Nyhet!!

Ett stort tack till Karlsborgsortens Fiske & Fiskevårdsförening för hjälpen med onlineanmälan!!


fredag 27 mars 2015

Sponsorrapport v.13 (Episode 1)

Hej alla trollingvänner !

Vi har fått stor positiv respons på årsmötets beslut att överskottet från Kinnekulleträffen 2015 kommer gå till smoltutsättning!
Det är helt klart framtiden för trollingsvängen att "betala tillbaka" med smoltutsättningar för den fisk som vi plockar upp på våra trollingpass - oavsett om det är på tävling eller ej.


Vad har då hänt på sponsorsidan denna vecka?

Förmodligen har vi fått trollingsveriges kaaaarigaste* pris från NCC Roads/Ballast Äskekärr (http://www.ncc.se/produkter-och-tjanster/asfaltera-din-garageuppfart/vastra-gotalands-lan/) som skänker ca 30 ton bergkross till prisbordet (i form av ett presentkort så den lycklige vinnaren slipper skotta båten full innan avresan hem...)!!

Snäjk (http://www.snajk.se/) skänker ett knippe presentkort!

Nybo Sportfiske (http://gulasidorna.eniro.se/f/nybo-sportfiske:15156618) skänker ett rejält fång med bra fiskeprylar!

I morgon kommer Olssons Fiske (www.olssonsfiske.se) besökas då Nicklas & Co. har sin årliga temahelg i Tibrobutiken, öppettiderna är 09:00 - 14:00.
Även ett gäng med andra sponsorer kommer få ett besök under morgondagen, bla tävlingsledarens personlige rödingspinnarmentor (gissa vem?)

För er som inte besöker Tibro så får ni ha en go dag på sjön och ett riktigt skitfiske nu när vädergudarna verkar ha lugnat ner sig för en gång skull...


Over and out!

/tävlingsledningen


* ett vanligt uttryck från en känd fd(?) trollare som kommer från den bördiga jordbruksbygden NV om Lisch och som dominerade Kinnekulleträffen -07/08. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar