Kinnekulleträffen 2019

Kinnekulleträffen 2019 - STM #4
En trollingträff som bidrar med smolt till Vänern
Yamaha Trolling Cup + Kinnekulle SALMON Showdown
12/13/14 april, 2019 - Hönsäters hamn 58 38N 13 26O
Kinnekulle, Kinneviken och hela Vänern väntar...


Nyhet!!!

Nyhet!!

Ett stort tack till Karlsborgsortens Fiske & Fiskevårdsförening för hjälpen med onlineanmälan!!


onsdag 29 mars 2017

KKT goes Olssons Fiske 40-årsjubileum och Temahelg!

Givetvis kommer Kinnekulleträffen - SM i trolling 2017 finnas på plats i Tibro den 31/3 - 1/4 !


FREDAG EM:

På fredag em kommer Fredrik Andersson finnas på plats i Tibro och informera om årets tävling Kinnekulleträffen - SM i trolling. Fredrik kommer även informera om den kommande SM-serien i trolling som ligger på planeringsstadiet!
Fredrik med Gullspångsöring från Kinneviken

Fredrik är sedan flera år tillbaka tävlingsledare på Kinnekulleträffen och en av legenden Sten-Gunnar Steénsons lärjungar. Sedan en tid tillbaka är Fredrik grenansvarig för trolling i Sportfiskarnas tävlingskommitté, Sportfiskarna är Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund.

Fredrik trollar inte så mycket idag, han lever mest på gamla meriter...LÖRDAGEN:

På lördagen kommer Jörgen Johansson från team Anka och Jimmy Lundstedt från team JL finnas på plats i Tibro och informera om årets tävling Kinnekulleträffen - SM i trolling. Både Jörgen och Jimmy är två aktiva tävlingstrollare men även två engagerade personer i Kinnekulleträffens arrangörsstab.

Team Anka vann KKT -16, kapten Jörgen Johansson till vänster i bild

Jörgen Johansson är kapten i team Anka som tog hem segern i Kinnekulleträffen 2016 - med andra ord den mest framgångsrike tävlingstrollarkaptenen i Vänern 2016! Jörgen har tävlingstrollat sedan tidigt 90-tal och har placerat sig bra genom åren med bla en andraplats från KKT -13.Jimmy Lundstedt demobadar vid KKT -16

 Den betydligt yngre Jimmy Lundstedt startade sin trollingtävlingkarriär med polarna i team Blänket vid KKT -12. Man kan lugnt säga att debuten för grabbarna gick bra, speciellt för Jimmy.... 
 Läs mer om team Blänkets tävlingsdebut härInga kommentarer:

Skicka en kommentar