Kinnekulleträffen 2019

Kinnekulleträffen 2019 - STM #4
En trollingträff som bidrar med smolt till Vänern
Yamaha Trolling Cup + Kinnekulle SALMON Showdown
12/13/14 april, 2019 - Hönsäters hamn 58 38N 13 26O
Kinnekulle, Kinneviken och hela Vänern väntar...


Nyhet!!!

Nyhet!!

Ett stort tack till Karlsborgsortens Fiske & Fiskevårdsförening för hjälpen med onlineanmälan!!


fredag 2 februari 2018

Sneakpeak Båtmässan -18I år har mässan samlat de flesta sportfiskerelaterade utställarna på ett ställe, man hittar butikerna, marinelektroniken, specialbåtarna och alla sportfiskeintresserade mässbesökare på ett och samma ställe. På lördag 10 feb är det massor av sportfiskeföreläsningar på stora scenen.


Jag håller på att övertala Rogers Marin att detta är den perfekta båten att ha som "onlinerapporteringsbåt" på KKT framöver, gärna fullt trollingutrustad  ;)

Fyra Tincagubbar och en Tinca-Gimli-lookalike... Micke O och Robban P kommer på Götene SFK's årsmöte och berättar om håkärringsfiske från egen trailerbåt i Trondheimfjorden och tonfisket på VästkustenOve Johansson i sin nya trollingmaskin! Det är Ove som en gång i tiden berättade om trollingserien  dom Stora sjöarna som vi fick inspirationen av till "Kinnekulle SALMON Showdown" !


Ingen båtmässa utan inköp! Fladens nya Solid Carbon med trigger fanns i 6,0 6,5 och 7,0fot - suveräna spön från tokvevning efter Vätternröding till pillemete efter plattfisk mm
Trollarna i Karlsborgsregionen hade fallit för 6-fotaren enl Kolbeck.

Mängder av trollingskedar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar