Kinnekulleträffen Online 2021 - KKO 2021

Kinnekulleträffen 2024
KKT 2024



Nyhet!!!
INBJUDAN - REGLER (E-tidning)

Nyhet!!
ONLINEANMÄLAN (Länk till vår onlineanmälan)

Onlineanmälan öppnar 2024-02-02


fredag 21 april 2017

Uppdatering 20170421, kl11:00

Arrangörsstaben för KKT går ut med följande information:

Lördagens fiske:
Vindprognoserna för lördagen varierar, det finns bra prognoser, halvbra prognoser och riktigt usla prognoser.
Vi bedömer att det finns chanser för fiske på lördagen, ju senare prognoser ju bättre stämmer dom förhoppningsvis.

Söndagens fiske:
Alla prognoser ser bra ut för söndagen och vi tror på fiske på söndagen.

Allmänt om vind/vågor på våren:
Sjön är kall, tempen ligger runt 4grader vilket gör att våghöjden inte blir så stor och sjön lägger sig snabbare än vid varmare vattentemperaturer.

Diskussioner på div FB-forum:
Det har på div FB-forum framförts kritik mot att tävlingen inte flyttats fram en vecka. Då vi i onsdags (19/4) tog beslutet att genomföra tävlingen den planerade helgen såg prognoserna för lördag och söndag bra ut och kommande helg såg dålig ut. Detta i kombination med att många deltagare och arrangörer planerat KKT-helgen den 21-23 april med allt vad det innebär med ledigheter från jobb, barnvakt, boende i Hällekis mm gjorde att vi inte såg något mervärde i att flytta helgen en vecka.
Vindprognoserna denna våren har ju som sagt varit ostabila och i skrivande stund visar yr.no på vindar över 10m/s för kommande helg..

En flytt av tävlingen två veckor kändes inte heller aktuellt dels pga obefintliga vindprognoser, deltagare och arrangörers planering och det faktum att många trollare vill ner och jaga vandringslax under denna perioden.

Vi trodde på 1-2 dagars fiske den planerade KKT-helgen och som det ser ut i dagsläget ser vi i alla fall att vi har en fiskedag.

Betänk också att KKT arrangeras helt ideellt och att allt överskott från KKT (800kr) går tillbaka till smolt våren 2018. Avgiften för SM (200kr) går till förbundets tävlingsverksamhet.

Hoppas ni har förståelse!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar