Kinnekulleträffen Online 2021 - KKO 2021

Kinnekulleträffen 2024
KKT 2024



Nyhet!!!
INBJUDAN - REGLER (E-tidning)

Nyhet!!
ONLINEANMÄLAN (Länk till vår onlineanmälan)

Onlineanmälan öppnar 2024-02-02


torsdag 4 april 2019

Rosa färgring på KKT



Varje team får den S T E K H E T A
FLADEN FACEIT SMALL 
i startpåsen!!

FACEIT är en beteshållare som den duktige sportfiskaren Per Haggren utvecklade och tog patent på redan 2004. Per och hans fiskepolare hade grymt bra fiske med den egenbyggda beteshållaren som funkade fint till både spinn och trolling, med död betesfisk eller jigg. Per och hans fiskepolare provade olika storlekar på den egenbyggda beteshållaren, allt från små storlekar tänkta för grov abborre, öring och lax upp till riktigt stora beteshållare där större betesfiskar och jiggar lockade storgäddorna att hugga.

På Sportfiskemässan 2017 på Elmia i Jönköping presenterades samarbetet med Fladen Fishing och två serietillverkade storlekar av FACEIT har därefter gjort succé bland Europas gäddfiskare.

Hösten 2018 presenterades den S T E K H E T A nyheten att FACEIT SMALL släpps i åtta (8) heta färger till glädje för oss V-trollare!

Hur man tacklar FACEIT SMALL (Tinca style):
Fluocarbon 0,40mm och två trekrokar strl 4 samt flötesstopp av gummi.
Löjan säkras med två tandpetare (det finns två hål), sätts krokarna centrerat i löjans buk och linan strama upp så går löjan rakt med darrande/wobblande gång.
Sätts krokarna i löjans sida och linan stramas upp så löjan får viss kurvatur så roterar löjan i kombination med darrande/wobblande gång. Man byter rotationsriktning på löjan genom att byta sida på krokarna...  


SOM LÖK PÅ LAXEN
Det team som fångar den största godkända fisken under KKT -19 på en FACEIT SMALL och onlinerapporterar detta på KKT´s onlinerapportering vinner ett G R Y M T spö i Fladens Maximus Solid Carbon serie värde 1500kr







FLADEN-ROBBAN
Patrón en barco
FLADEN FISHING PINK BABY


Ser ni en rosa trollingbåt på Kinnekulleträffen med fartresurser +50knop så är det förmodligen team #17 FLADEN FISHING PINK BABY som susar förbi i jakten på Vänerns silver. Fladengrabbarna kör givetvis STM, Swedish Trolling Masters och de kommer satsa hårt på trollingen framöver!

Robban kommer äntra scenen på söndagen "någon gång mellan invägning och prisutdelning" och berätta lite om det


S T E K H E T A - S P O R T F I S K E T - E F T E R - T O N F I S K 

som ett antal svenska sportfiskebåtar har fått uppleva på vår svenska västkust de två senaste säsongerna i samband med två olika märkningsprojekt.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar