Kinnekulleträffen Online 2021 - KKO 2021

Kinnekulleträffen 2024
KKT 2024



Nyhet!!!
INBJUDAN - REGLER (E-tidning)

Nyhet!!
ONLINEANMÄLAN (Länk till vår onlineanmälan)

Onlineanmälan öppnar 2024-02-02


onsdag 5 februari 2020

Fantastiskt pris till tävlingens största öring!

Har ni trollat utanför Hönsäters hamn i Hällekis så har du säker märkt att det nappar mer och mer öring! Av och till simmar även Vänerns feta laxar förbi och bjuder på ett makalöst trollingfiske!!

Öringarna finns året om i närheten av grundtoppar och grundområden, prova gärna grundtopparna ner mot Råbäcks hamn som ligger söder om Hällekis. Missa inte att testa något av de namnlösa grundområdena "Kinnekullegrund" eller "Forshemsgrund" som ligger NV-N om Hällekis.
Storebank är ett klassiskt öringhak några sjömil från Hällekis - team "de Gule" hade ju ett fantastiskt öringrace där på KKT -19 när dom drog fem öringar med medelvikt på 6,19kg på söndagens fiske!!


I december 2019 var fisket mellan Kinnekullegrund - Forshemsgrund - Storebank helt fantastiskt! Fina öringar och laxar nappade om vartannat för de team som trollade i området.

En av de mest spektakulära trollingsvängarna i området gjorde team Knäckehäxan från Lidköping som strax därefter dunkade in 5 000kr på smoltkontot!


Swish from Lisch

-Vi hade ett grymt öringfiske vid Kinnekullegrund den 22 december. Så det är ett tack från oss i team Knäckehäxan till Götene SFK för ert arbete med isättning av smolt. Vi hade två trippelhugg och ett gäng dubbelhugg!! Hoppas fler trollare hänger på och skänker en slant till smolt ! hälsar bröderna Andreas, Mikael och Tom Lidmer i team Knäckehäxan.


Grymt flow på smoltkontot vid årsskiftet 2019/2020
Det ramlade in över 60 000kr på smoltkontot runt årsskiftet 2019/2020. Pengarna kom från enskilda trollare, trollingteam, fiskeguider, sportfiskebutiker och marinhandlare i närområdet. Det kom även pengar från företag man vid första tanken inte förknippar med Vänertrolling men de hade hört talas om vår satsning på smolt och de gillade vårt motto:  ...man måste så - innan man kan skörda...


PEA Marinprodukter fixar fina priser till tävlingen största öring!!
En trollare som verkligen gillar stora öringar är Petter "Salmonseeker" Larsson* som tillsammans med bröderna Pontus och Patrik Olsson driver PEA Marinprodukter i Kristinehamn. 
Tävlingsledningen för KKT satt en eftermiddag och spånade med Petter och Pontus om hur PEA Marinprodukter kunde göra en insats för Vänerns öringar i samband med Kinnekulleträffen.

PEA-Pontus in action

Vi kom fram till tre framgångsfaktorer:


1 - Smoltpengar
$

2 - Fett pris till största öringen på KKT


3 - Butiksunik laxwobbler säljs på KKT
överskottet går till smolt
(Bomber 15A och Strike Pro)


Läs mer om PEA-kittet till tävlingens största öring!!!
Läs mer i vår E-tidning!!



KLICKA DIG VIDARE !!!
KLICKA DIG VIDARE !!!



*Petter är fiskeguiden som innehar Vänerrekordet på lax med en bamselax på 13,92kg som fångades i december 2007
13.920g



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar