Kinnekulleträffen 2019

Kinnekulleträffen 2019 - STM #4
En trollingträff som bidrar med smolt till Vänern
Yamaha Trolling Cup + Kinnekulle SALMON Showdown
12/13/14 april, 2019 - Hönsäters hamn 58 38N 13 26O
Kinnekulle, Kinneviken och hela Vänern väntar...


Nyhet!!!

Nyhet!!

Ett stort tack till Karlsborgsortens Fiske & Fiskevårdsförening för hjälpen med onlineanmälan!!


söndag 14 juni 2015

"Smygstart" på Götene SFK/Kinnekulleträffens smoltutsättning !!!!

Helgen startade bra när Fortums smoltexpert Johnny Norrgårds ringde i fredags och frågade om det gick bra att Fortum släppte i 2700 öringsmolt vid Hällekis Camping (http://www.kinnekullecamping.se/).

Det är just vid Kinnekulle Camping som Götene SFK/Kinnekulleträffens smoltutsättning kommer ske i framtiden.
Platsen har används för smoltutsättning förr och i samband med Johnnys föreläsning om smolt vid Kinnekulleträffen 2015 passade vi på att gemensamt syna lämpliga smoltutsättningsplatser i Kinneviken - Johnny gillade verkligen läget vid Campingen!!!

Fortums smoltustättning 2015 är resultatet av de lax/öringrapporter som sportfiskare (bla via Sten-Gunnar Steénssons fenomenala statistik från Kinnekulleträffen) rapporterat in till Sportfiskarna, bla via en app (i dagsläget bara för android men I-phonevarianten är på gång...)

Fortum skänker helt enkelt ett smolt per rapporterad fisk!!!!

Johnny Norrgård meddelade att sättfisken var ettåriga gullspångsöringar i toppkondition som ligger runt 45 gram (i princip så som ett naturlig smolt) !!

Smolten sätts i morgon, måndagen den 15 juni ca 11:00 och på tisdag den 16 juni prel vid samma tid vid stenpiren på Kinnekulle Camping!!!

Vill ni veta mer om Sportfiskarnas rapporteringsapp mm så kontaktar ni Peter Belin på Sportfiskarna peter.belin@sportfiskarna.seÅrets Kinnekulleträff gav förresten ca 50 000kr i överskott så grundpengen till 2016 års utsättning är nu klar - vi kommer jobba vidare med vår smoltsatsning nu i sommar/höst!!!

Tack till alla sponsorer/sammarbetspartners, trollare, publik och engagerade sportfiskare i Götene SFK/Mariestads SFK för ett kanonresultat!!!


Over and out !!

/tävlingsledningen


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar