Kinnekulleträffen 2019

Kinnekulleträffen 2019 - STM #4
En trollingträff som bidrar med smolt till Vänern
Yamaha Trolling Cup + Kinnekulle SALMON Showdown
12/13/14 april, 2019 - Hönsäters hamn 58 38N 13 26O
Kinnekulle, Kinneviken och hela Vänern väntar...


Nyhet!!!

Nyhet!!

Ett stort tack till Karlsborgsortens Fiske & Fiskevårdsförening för hjälpen med onlineanmälan!!


onsdag 18 april 2018

Trolling = Olssons Fiske

 
SVERIGES BÄSTA PRISER PÅ FISKEGREJER!?

Olssons Fiske är en av Sveriges största återförsäljare av fiskegrejer, marinelektronik och tillbehör. Vi har över 40 års erfarenhet och i vårt sortiment hittar du ett urval av tusentals prylar från kända kvalitetsmärken till superlåga priser. När du handlar hos oss erbjuder vi dig dessutom gedigen kunskap, suverän service och supersnabba leveranser.
 
 
Grundaren Bernt Olsson
 
 

GRYMMA PÅ TROLLING OCH MARINELEKTRONIK

Vi är en av Sveriges största återförsäljare av marinelektronik så som ekolod, kartplottrar och tillbehör från bl. a. Lowrance och Garmin. Dessutom har vi ett brett sortiment av elmotorer från Minn Kota, Watersnake och Motorguide. Vi har 40 års erfarenhet av att sälja marinelektronik och har en genuin kunskap. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt utrustning för dina ändamål.

 

Trolling är dessutom ett stort intresse hos ett flertal av våra medarbetare, bl. a. Anders Olsson, som haft framgångar på ett flertal mästerskap inom just trolling, bl. a. SM. Därför har vi ett stort kunnande och lång erfarenhet av att även sälja trollingutrustning till våra kunder.

 
Anders Olsson

BESÖK BUTIKEN

Besök vår välsorterade butik i Tibro! Här får du inte bara möjlighet att handla fiskegrejer till superlåga priser och snacka fiske med våra kunniga säljare – du har heller inte långt till närmaste fiskevatten. Butiken i Tibro ligger ca 1 mil från Vättern (Hjo) och ca 3 mil från Vänern (Mariestad), där du har chansen att uppleva ett spännande och naturnära fiskeäventyr!

 STOLT SPONSOR AV KINNEKULLTRÄFFEN 2018

I år sponsrar vi prisbordet med ett urval av perfekta prylar till trolling och till ett värde på över 6000 kr.


 

Länk till Olssons Fiske
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar